expo unveiling

Beste vrienden, collectioneurs, sympathisanten, 

Gisteren namen wij met ons team de grote beslissing om de expo ‘Unveiling Piet Peere’ een jaartje op te schuiven. We hadden met z’n allen het buikgevoel dat - gezien deze bizarre tijden - de expo niet de verhoopte aandacht zou krijgen. Dit zou zonde zijn, in de eerste plaats voor het werk van Piet, maar ook voor alle inspanningen die we zouden doen om de expo op te zetten. 
Vooraleer we deze beslissing namen, staken we uiteraard de koppen bij elkaar. Want uitstel betekent voor ons geen afstel! 
Bij deze kondigen wij dan ook met vreugde aan dat de expo volgend jaar zal plaatsvinden, van eind mei tot eind september, en wel op dezelfde locatie. Een bijkomend pluspunt is dat de expo op die manier parallel zal lopen met de Triënnale Brugge 2021. Uw kunsthart zal de weg naar Brugge dus zeker de moeite waard vinden! 
Intussen zijn wij niet van plan om stil te zitten. We willen het werk van Piet reeds af en toe passend in de kijker plaatsen, als een soort van voorsmaakje. Veel kunnen we nog niet vertellen, maar jullie zullen de eerste zijn die hierover meer te horen krijgen. 

Piet & zijn team wensen u hierbij een gezonde en gezellige zomer. Tot weldra met meer info! 

Piet & PietPeere_artteam